dilluns, 14 de juliol del 2008

Ejea de los Caballeros

Un cop acabada la visita a Los Aguarales, pose rumb a l'oest, cap a Ejea de los Caballeros.

Així vaig anar cap a Valpalmas, d'allí fins a la carretera de Zuera, però en comptes de seguir-la, la vaig creuar cap a Erla i Ejea, poblacions ja de la comarca Cinco Villas.

Per cert, en el terme d'Erla, vaig trobar un castell, les ruïnes d'un castell més bé, que no em vaig aturar a fotografiar. Les he buscades a internet, i deixe aquí tres vistes. Sembla que el castell es diu Castillo de Santias.








I arribe a Ejea. La primera imatge que em sobta és una espècie de torre metàl·lica, -pot ser una antena?- amb nius de cigonyes. Aquesta.







I entre al poble, pujant cap al centre de la vila, on hi ha l'església de Santa Maria, del segle XII. Desgraciadament, encara que, segons l'horari fixat sobre la porta, era visitable fins a les 13.00 i només eren les 12:30, la porta era tancada, així que només la vaig poder veure per fora.

Front a la porta principal, un jardinet, amb una escultura dedicada a la institució del justícia, i una escola taller.



























Ja s'havia fet la una de migdia, així que puge al cotxe i busque la eixida cap a Saragos, via Tauste. Arribant a una cooperativa veig pel retrovisor una espècia de castell. Done la volta i el busque. El resultat aquesta impressionant església de San Salvador.

































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alla hu akhbar!!!

colombine ha dit...

cuanta historia recogida en las imagenes ...si hablaran ...!!!...Y si si hacemos apuestas sobre la torre metálica yo diría nido de cigüeñas , ..por ahí muchos ...casi como en Extremadura