dimarts, 1 de juliol de 2008

Capea Taekwondo '08. Un dia de camp amb els amics

Com cada any, els companys de Taekwondo del meu fill major, Enric, en acabat els cursos que imparteixen, organitzen un dia de camp, amb capea inclosa, per ells mateixos, alumnes, famílies diverses, dones, nòvies, fills i altres amistats properes.

Tenim la sort d'estar inclosos en la invitació, suposem que com a altres amistats properes, ja que som l'únic cas conegut de pares que acudeixin, sense ser practicants d'aquest esport de contacte.

Així que, el passat dia 30.06, diumenge, agafàrem el cotxe i vam acudir. El lloc una finca llogada a la vora mateixa de Cerceda (Madrid).

Com l'any passat, el sol d'estiu va acompanyar la festa.

Aquestes són algunes de les fotos del dia.

Vista des de l'entrada, on deixàrem el cotxeCavalls

La plaça

Laura, la filla de Pedro

VaquetesIntentant separar-ne una

Prenent una cervesa i un pintxo a l'ombra d'uns arbresLa barbacoaLes vaquetes no volen eixir a la plaçaEl meu fill EnricPablo intentant separar-ne alguna"L'alemany" intentant fer el mateixCarla, la mascota del club, contemplant-hoLes vaquetes diuen que tururúAquesta no ens mira amb bons ullsEl meu fill, pensant-se si baixa o noMillor no, torna a seureJa n'hi ha una a la plaçaAngel, practicant postures de pum-se

TorejantMenuts a la plaçaAtent a la vaquetaEspectadors, torero i les vaques. Ni punyetero casAngel, torero

Pablo, intentant separar-ne una altraCuiners de la barbacoaA l'ombraLa paella ja quasi estàDormintCarla s'ha enfadat

Fent temps

Paella, o el que sigui (al final semblava arròs caldós)Laura, la filla d'AngelLaura, Enric i Tonyaco. Quin trio!Arturo, el pare de Carla, treint-nos una fotoI Carla

El fill del guàrdia civil, ja s'ha despertatPedro, complint les seues obligacions paternesEls joves juguen després de dinarCocentració. Caurà la torre?

Encara se li'n pot llevar alguna de les fustes?Tornem a la plaçaLa vaqueta té ganes de córrer

Taula de les maresJocs a la plaça. Llançament d'ous per parellesCada cop desde més distància. Organitza i coordina DiegoI més llunyCarla ho contempla, junt a sa mareArturo i famíliaFoto de famíliaJa?

Carreres de sacs

La barra del barTere a l'ombraTonyaco, África i TereI com que ja eren les vuit, i ens quedaven unes quantes hores de camí, ens en vam anar, i els deixàrem allí, on pensaven veure, tots junts, la final del futbol.

Nosaltres varem veure els últims minuts, a un bar de Carretera vora Calatayud. Espanya havia guanyat després de quaranta quatre anys.

2 comentaris:

Lola ha dit...

unreportaje muy entrañable que seguro atesora buenos recuerdos...y que su verdadero valor..lo tendrá en el futuro...

me alegro.. un beso

Nekane ha dit...

Pero tambien tienes este reportage, precioso.
BESINES